שקדים, אגוזים וגרעינים (חמניות, דלעת, פשתן, טחון) – לא קלויים ולא מלוחים.
ירקות חיים ומבושלים בצבעים שונים: 4-6 מנות ביום (עגבנייה, מלפפון, פלפל אדום, חסה, גזר, נבטים, עלי ביבי, ברוקולי, שורש פטרוזיליה, סלק).
פירות בצבעים שונים – לפחות שלושה ביום.
דגנים מלאים (אורז מלא, דוחן, קינואה, כוסמת, שיבולת שועל) – 3/4 כוס ביום.
קטניות (עדשים, חומוס, אפונה, שעועית, סויה) – 1-2 מנות ביום.
שמנים איכותיים – זית, שומשום – לפחות 3 כפיות, אבוקדו טרי.
דגים – 3 פעמים בשבוע לפחות.
יוגורט עיזים או יוגורט “ביו” (עם חיידקים פרוביוטיים) – 1-2 גביעים ביום.
שתיית מים, מיץ ירקות ותה צמחים (לפחות ליטר וחצי נוזלים ביום) – להזנת העור ולשמירה על גמישותו.